Leidinggevende

Magazijnmedewerker

Warehouse
Warehouse department.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fulltime magazijnmedewerker met leidinggevende capaciteiten, die ons bestaande team komt versterken. Ben jij een echte aanpakker en zorg je niet alleen voor een gezellige sfeer maar kun je ook nog eens hard werken en andere motiveren om dit ook te doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fulltime magazijnmedewerker met leidinggevende capaciteiten voor het aansturen van de avond/weekend crew. 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een van de snelst groeiende Europese webshops en marktleider in ons vakgebied. Iets waar wij natuurlijk enorm trots op zijn! Naast een sterke aanwezigheid op sociale media, blinken wij uit in online marketing en bieden klantenservice van het hoogste niveau. We werken als team hard om de beste te blijven maar vooral staat bij ons het familie gevoel voorop. Ieders mening telt en als magazijnmedewerker telt ook jouw mening. We zien graag dat je je eigen inbreng geeft en stimuleren je persoonlijke groei.

 

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een teamspeler, heb je MBO werk- en denkniveau en kun je hard en secuur werken, maar houdt je ook van gezelligheid op zijn tijd en sla je een feestje niet af. Je bent communicatief sterk en kunt een brug slaan tussen het dag en avond/weekend team. 

 

Wat ga je doen?

Je werkdag begint rond twee uur met een lekkere bak koffie en je praat nog even met je collega’s na over het weekend. Daarna ga je met z’n allen lekker aan het werk. Je verzamelt de orders nauwkeurig, controleert de bestelling en je pakt ze in. Vervolgens worden ze klaar gemaakt voor verzending. Tussendoor worden nog wat nieuwe goederen ontvangen, die nog ingeruimd moeten worden. Voor je het weet is het alweer tijd voor je lunchpauze. Eigen brood meenemen is niet nodig, deze verzorgen wij voor je. Na nog een pijltje gegooid te hebben komen je collega's van de avondcrew binnen en verdeel je de taken, zorg je dat de er stuks voorraad wordt bijgemaakt en maak je een personeelsplanning. Zo vliegt je dag voorbij en voordat je het weet sluit je de week af met een gezellige borrel.

 

Wat wij bieden

Al maakt geld niet gelukkig (zeggen ze), bij ons krijg je een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je nog meer geld zoals 8% vakantiegeld, reiskosten en een pensioenregeling. Natuurlijk maak je deel uit van een gezellig team waarmee je naast gratis lunchen ook gratis kan gaan sporten. Wil je nog meer tijd met je collega’s doorbrengen? Dat kan! We organiseren regelmatig allerlei activiteiten met je team of met het hele bedrijf. 

 

Wil jij deel uitmaken van dit gezellige team en ben je overtuigd van jouw toegevoegde waarde als leidinggevende magazijnmedewerker? Solliciteer dan nu! 

Ready to dive in? Apply now!

Apply now