Full time

Inkoopmanager

Purchase
Purchase department.

Just Amazing is op zoek naar een enthousiaste fulltime Inkoopmanager, die ons bestaande team komt versterken.

Als inkoopmanager geef je leiding aan een jong en gezellig team en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het optimaal inkopen en managen van het assortiment voor onze webshop. Daarnaast voorkom je problemen, verhoog je de kwaliteit en bevorder je een efficiënte en reductie van de kostprijs. Naast je eigen team werk je nauw samen met je collega’s van het magazijn en voorraadbeheer om samen te zorgen voor het juiste voorraad- en inkoopbeleid.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een van de snelst groeiende Europese webshops en marktleider in ons vakgebied. Dit is iets waar wij natuurlijk enorm trots op zijn! Naast een sterke aanwezigheid op sociale media, blinken wij uit in online marketing en bieden we klantenservice van het hoogste niveau. We werken als team hard om de beste te blijven maar vooral staat bij ons het familiegevoel voorop. Ieders mening telt. We zien graag dat je je eigen inbreng geeft en stimuleren persoonlijke groei.

 

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je een teamspeler, ben je in bezit van Nevi , heb je HBO werk- en denkniveau en kun je hard werken, maar houd je ook van gezelligheid op zijn tijd en sla je een feestje niet af. Ook al spreken wij binnen ons bedrijf Nederlands, jij kunt je communicatief in het Engels ook uitstekend redden.

 

Wat ga je doen?

Je begint de dag met een lekkere bak koffie en praat nog even met je collega’s na over het weekend. Daarna controleer je de voorraad en kijk je wat er besteld moet worden. Je  collega’s van de afdeling inkoop en het magazijn komen nog met wat vragen en voor je het weet is het alweer tijd voor je lunchpauze. Eigen brood meenemen is niet nodig, dat verzorgen wij voor je. In de middag nog wat inkoopfacturen en productspecificaties controleren, op zoek naar nieuwe leuke trends en het verder ontwikkelen en optimaliseren van de inkoopprocessen. Zo vliegt je week voorbij en voordat je het weet is het vrijdagmiddag en sluit je de week af met een gezellige borrel.

 

Wat wij bieden

Al maakt geld niet gelukkig (zeggen ze), krijg je bij ons een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je nog meer geld zoals 8% vakantiegeld, reiskosten en een pensioenregeling. Natuurlijk maak je deel uit van een gezellig team waarmee je naast gratis lunchen ook gratis kan gaan sporten. Wil je nog meer tijd met je collega’s doorbrengen? Dat kan! We organiseren regelmatig allerlei activiteiten met je team of met het hele bedrijf. 

 

Wil jij deel uitmaken van dit gezellige team en ben je overtuigd van jouw toegevoegde waarde als startende inkoper? Solliciteer dan nu! 

Ready to dive in? Apply now!

Apply now